KERSTCONCERT BEWONERS BACKENHAGEN EN HERINCKHAVE

In Geen categorie

Vorig jaar was in onze kerk een kerstbijeenkomst/-concert voor de bewoners van Backen­hagen en  Herinckhave. Het muzikale gedeelte werd verzorgd door het koor Everpop.
Dit jaar stelde mevrouw Tamara Kroeze, welzijnscoach van Herinckhave, voor om niet alleen gebruik te maken van onze kerk, maar om ook ons koor te vragen mee te werken aan het concert. Dat idee is inmiddels uitgewerkt.
Op zondag 18 december om 15.00 uur is in onze kerk een kerstbijeenkomst/concert voor de bewoners van Backenhagen en Herinckhave en hun  familie en mantelzorgers.
Zowel het koor Everpop als ons eigen St. Cceaciliakoor werken eraan mee.
Zoals gezegd is deze middag in de eerste plaats voor de bewoners van Backenhagen en Herinckhave en worden er voor hen plaatsen gereserveerd, maar voor zover er plaats is, zijn ook onze parochianen welkom.