KERKBALANS 2022

In Geen categorie

Voor iedereen een mooi 2022 gewenst waarin we hopelijk weer samen mogen vieren, elkaar mogen ontmoeten na de viering voor een kop koffie of thee of in de pastorie.

Binnenkort start weer de jaarlijkse actie “Kerkbalans”
De banieren hiervoor hangen alweer naast de hoofdingang aan de O.L.Vrouwekerk.
Dit jaar zullen de gebruikelijke enveloppen van de KBA actie, voor alle Geloofsgemeenschappen van Hengelo, per post worden bezorgd.
In voorgaande jaren werden in onze geloofsgemeenschap de actie enveloppen bij een aantal adressen nog door lopers bezorgd en de retourenveloppen weer persoonlijk opgehaald. Dit is helaas niet meer mogelijk.
U kunt de retourenveloppe, met daarin het ingevulde formulier met uw toezegging voor komend jaar, kosteloos weer op de post doen maar u mag de retour enveloppe ook bij de pastorie in de bus doen.
Alvast bedankt en we hopen op een mooi jaar met minder beperkingen en fijne ontmoetingen.