Nog geen vier maanden nadat Arthur Maathuis de diagnose kanker kreeg, overleed hij op 25 augustus, slechts 52 jaar oud. In het gevecht om bij zijn Natalie en hun dochters Michelle en Natasja te blijven, kreeg hij veel steun van zijn broers en schoonzussen met hun kinderen. Arthur was super trots op zijn dochters en tot het laatste toe stimuleerde hij hen om alles uit het leven te halen. Bij de één stond hij aan de lijn en had het over sport,  met de ander praatte hij over werk en kocht met haar haar eerste auto. Na een warme afscheidsdienst in de kerk, waar het gezin veel voetstappen heeft staan, hebben we Arthur begraven, vlak naast het graf van zijn ouders.

Op 21 augustus j.l. overleed Harry Oldenhof op de leeftijd van 81 jaar. Samen met Hetty kreeg hij drie kinderen en zes kleinkinderen. Als vader had hij alles over voor zijn kinderen en deze traditie zette hij voort als een trotse opa die bij elk bezoek van de kleinkinderen al het speelgoed van zolder haalde om ze daarmee een onvergetelijke dag te bezorgen. Vele jaren was hij leraar Duits en Nederlands aan Mavo ’t Lansink. Een jaar geleden werd hij ziek maar zijn wil en kracht om te blijven leven was groot.
Gelukkig kon hij thuis in zijn vertrouwde omgeving blijven en zo is hij in het bijzijn van zijn gezin heengegaan.

Op 81 jarige leeftijd overleed op 5 augustus Angelo Danilo Tommasini. Hij werd geboren in Italie, in de Dolomieten. Eind 1960 kwam ging hij bij Hazemeijer in Hengelo werken waar hij ook zijn Joegoslavische vrouw Stojanka leerde kennen. Ze waren 30 jaar getrouwd toen zij in 2003 overleed. Angelo was een heel lieve vader, schoonvader en opa.
De laatste jaren was hij meer in zijn geliefde vaderland dan in Nederland, zo ook afgelopen winter. Hij noemde dat één van de fijnste overwinteringen uit zijn leven. Maar aan het einde van de winter bleek hij ongeneeslijk ziek. Weer in Nederland moest hij na inspannende maanden de ongelijke strijd opgeven. We bidden dat hij in Gods Licht mag zijn, verwelkomd door allen die hem lief waren en hem voorgingen.

Op zaterdag 31 juli 2021 is op 93 jarige leeftijd Annie Pol-Hesselman  overleden.
Annie trouwde in 1956 met haar grote liefde Frans Pol, die in 1998 is overleden. Ze kregen vier kinderen. Ook werd Annie de  trotse oma van vier kleinkinderen. Ze was een gelovige vrouw. Maria was haar steun en toeverlaat. De keren dat ze Lourdes bezocht waren onuitwisbare gebeurtenissen. Ook was ze een trouwe pelgrim van de Gerardus bedevaart in Overdinkel. De laatst weken ging haar gezondheid sterk achteruit. Ze werd de laatste dagen van haar leven liefdevol verzorgd door haar kinderen. In het Leonardus hospice is ze in alle rust overleden. Moge ze nu met haar Frans herenigd zijn in het hemelse paradijs.

Op 88-jarige leeftijd overleed op 16 juli Ria Engberink-Wienk. Ze was 31 jaar getrouwd met Ben Engberink, toen die in1989 overleed. Samen kregen ze zes kinderen en 14 achterkleinkinderen. Arnoud is al na enkele dagen gestorven, zoon Martin in 2016. Ria genoot enorm van haar gezin en het liefst had ze iedereen dicht om zich heen. Zorgzaamheid stond hoog in haar vaandel. Verreweg het grootste deel van haar leven woonde ze aan de Ooievaarsweg. De Onze Lieve Vrouwekerk betekende veel voor Ria. Ze had veel steun aan haar geloof, met name in tijden van groot verdriet. Toen het huis aan de Ooievaarsweg te groot werd ging ze naar het Swafert. Haar laatste stekje was Herinckhave. Ze wilde niemand tot last zijn en was dankbaar voor alle goede zorg die ze daar kreeg.

Op 28 juni overleed, na een jarenlange strijd tegen kanker, Ingrid Luttikhuis-Nijmeijer, slechts 64 jaar oud. Gelukkig heeft ze in die strijd veel steun gehad van haar man Gerrit, waarmee ze een nieuw bestaan had opgebouwd, nadat haar
man Frans, die maar 40 jaar mocht worden, haar ontvallen was.”
Die steun kreeg ze ook van haar dochter Marloes en zoon Christiaan, ook van haar schoonzoon en schoondochter. In augustus zou ze Oma worden, Marloes heeft haar de naam van de boreling nog in kunnen fluisteren. Ingrid heeft zich haar leven lang ingezet voor het wel en wee van veel mensen om haar heen, ze werd er zelfs koninklijk voor onderscheiden.

Op vrijdag 25 juni 2021 is op  82 jarige leeftijd Georg Maass overleden. Georg werd geboren in een hecht en gelovig gezin als enigste jongen met 4 lieve zussen. Al vroeg wilde hij docent worden. In 1966 trouwde hij met zijn grote liefde Bep Hofman. Georg was een sportieve, rustige maar vooral humorvolle persoonlijkheid. Hij werd de trotse opa van vier kleinkinderen. De uitstapjes met hen waren onvergetelijk. Steevast werd zo’n dag besloten met zijn zelfgemaakte macaroni. Georg was jarenlang docent chemische technologie. Hij kon op een eenvoudige manier die moeilijke  materie onderwijzen. De laatste tijd ging zijn gezondheid sterk achteruit. Heel rustig is hij ingeslapen. Wij vertrouwen dat hij nu herenigd is met zijn ouders en zussen in het hemelse paradijs

2de Pinksterdag overleed Ciel Maassen-Geerdink, 90 jaar oud. Ze was de spil in het gezin, en laat nu haar Piet, zes kinderen, acht kleinkinderen en een achterkleinkind achter. Ciel was een actieve sportieve vrouw, ze hield van hockey, volleybal, schaatsen, tennissen en jeu de boules.  Vol positieve energie dacht ze altijd aan de ander, niets was haar te veel. Haar naai- en breiwerk, vooral de Noorse truien, vonden altijd gretig aftrek in het gezin. Een echt natuurmens, gek op dieren, maar ook op haar tuin. Om op haar kleinkinderen in Noorwegen te passen, overwon ze haar vliegangst. Na een bescheiden viering in de kerk hebben we haar lichaam te rusten gelegd op de begraafplaats aan de Deurningerstraat.

Mogen onze overledenen rusten in Gods Licht. Mogen zij, die met de lege plaats achterblijven sterkte vinden bij hun verlies.