Op 28 juni overleed, na een jarenlange strijd tegen kanker, Ingrid Luttikhuis-Nijmeijer, slechts 64 jaar oud. Gelukkig heeft ze in die strijd veel steun gehad van haar man Gerrit, waarmee ze een nieuw bestaan had opgebouwd, nadat haar
man Frans, die maar 40 jaar mocht worden, haar ontvallen was.”
Die steun kreeg ze ook van haar dochter Marloes en zoon Christiaan, ook van haar schoonzoon en schoondochter. In augustus zou ze Oma worden, Marloes heeft haar de naam van de boreling nog in kunnen fluisteren. Ingrid heeft zich haar leven lang ingezet voor het wel en wee van veel mensen om haar heen, ze werd er zelfs koninklijk voor onderscheiden.

Op vrijdag 25 juni 2021 is op  82 jarige leeftijd Georg Maass overleden. Georg werd geboren in een hecht en gelovig gezin als enigste jongen met 4 lieve zussen. Al vroeg wilde hij docent worden. In 1966 trouwde hij met zijn grote liefde Bep Hofman. Georg was een sportieve, rustige maar vooral humorvolle persoonlijkheid. Hij werd de trotse opa van vier kleinkinderen. De uitstapjes met hen waren onvergetelijk. Steevast werd zo’n dag besloten met zijn zelfgemaakte macaroni. Georg was jarenlang docent chemische technologie. Hij kon op een eenvoudige manier die moeilijke  materie onderwijzen. De laatste tijd ging zijn gezondheid sterk achteruit. Heel rustig is hij ingeslapen. Wij vertrouwen dat hij nu herenigd is met zijn ouders en zussen in het hemelse paradijs

2de Pinksterdag overleed Ciel Maassen-Geerdink, 90 jaar oud. Ze was de spil in het gezin, en laat nu haar Piet, zes kinderen, acht kleinkinderen en een achterkleinkind achter. Ciel was een actieve sportieve vrouw, ze hield van hockey, volleybal, schaatsen, tennissen en jeu de boules.  Vol positieve energie dacht ze altijd aan de ander, niets was haar te veel. Haar naai- en breiwerk, vooral de Noorse truien, vonden altijd gretig aftrek in het gezin. Een echt natuurmens, gek op dieren, maar ook op haar tuin. Om op haar kleinkinderen in Noorwegen te passen, overwon ze haar vliegangst. Na een bescheiden viering in de kerk hebben we haar lichaam te rusten gelegd op de begraafplaats aan de Deurningerstraat.

Op 20 april 2021 is op de leeftijd van 87 jaar Gerrit (Max) Krakers overleden.
Gerrit is geboren en getogen in zijn geliefde wijk “De Noork”. Hij was 55 jaar gelukkig getrouwd met Gerda Oolderink en samen kregen ze twee kinderen en vier kleinkinderen. Hij bouwde en verbouwde zijn eigen huizen aan de Landmansweg. Samen met Gerda genoot hij van het boerderijtje met zijn prachtige grote tuin, waarin ook de kleinkinderen heerlijk konden spelen. Het afgelopen jaar nam zijn gezondheid af. Gerrit was zeer gelovig en vertrouwde op Maria. Tot het laatste moment heeft hij van het leven genoten, maar zijn lichaam was op. Zoals hij wenste is hij in zijn eigen vertrouwde omgeving, in het bijzijn van zijn naasten, vredig ingeslapen.

Op 16 april 2021 overleed op 88 jarige leeftijd Rie Kolman-Smit. Samen met haar man Johan kreeg ze drie zoons en twee dochters en daar kwamen elf kleinkinderen en dertien achterkleinkinderen bij. Rie had aandacht voor iedereen, vooral genietend als “het hele koor” bij elkaar was. Na het plotselinge overlijden van Johan in 2007, kon ze nog genieten van de familie om haar heen. Op haar 83e vloog ze nog naar haar zoon op Aruba. Langzaam werd haar gezondheid minder. Ze leefde in het vertrouwen dat ze na haar dood weer samen zou zijn met Johan en andere dierbaren die haar waren voorgegaan. Na afscheid van iedereen die haar lief was, en de hand van haar oudste zoon vasthoudend is ze vredig ingeslapen.

Op 8 april overleed op 87 jarige leeftijd Marietje van den Nieuwboer. Ze was 54 jaar getrouwd met Jan de Roo die in 2015 overleed. Ze was een heel lieve moeder voor haar 3 dochters, en een heel lieve oma voor haar klein- en achterkleinkinderen. Haar hele leven stond in het teken van zorg, al jong voor haar broertjes en zusje, daarna voor haar kinderen en haar man die al vroeg wegens een ziekte niet meer kon werken. Daarnaast was ze meer dan 35 jaar vrijwilliger in het Borsthuis, en ook speeltuin de Nijverheid en de Zonnebloem konden altijd op haar rekenen. Lichamelijk ging ze achteruit en ze voelde dat ze er niet lang meer zou zijn. Zo vaak ze konden waren haar kinderen bij haar en daar was ze heel blij mee.

Mogen onze overledenen rusten in Gods Licht. Mogen zij, die met de lege plaats achterblijven sterkte vinden bij hun verlies.