Kerkradio in Hengelo

15-09-13

Het zal de meeste parochianen van De Goede Herder wel bekend zijn dat er in Hengelo een kerkradiosysteem bestaat. De Lambertuskerk en de Onze Lieve Vrouwekerk hebben een zender, die alle vieringen uitzendt.
Minder bekend is dat deze uitzendingen in geheel Hengelo kunnen worden ontvangen, dus door alle parochianen van De Goede Herder. De zender heeft namelijk een bereik van circa 5 kilometer.

Zelfs de vieringen van de Plechelmusparochie in Deurningen en de Stehpanusparochie in Borne kunnen in Hengelo worden ontvangen. Deze beide kerken zijn voldoende dichtbij en hebben het zelfde systeem als wij.

Hebt u nog geen kerkradio en bent u wel geïnteresseerd, een ontvanger ter grootte van een mobiele telefoon is alles wat u nodig heeft. De kosten bedragen eenmalig € 106,- voor de aanschaf van de ontvanger en € 12,- per jaar voor de zendmachtiging, service enz.

Indien u belangstelling heeft bel dan de contactpersoon: Rinus Vlutters - 074 - 243 02 22.

Laatst gewijzigd: 23-09-2013