In de Heer overleden

kruisje

Op woensdag 2 mei is Yvonne Oude Reimer-Reuvekamp overleden op de leeftijd van 65 jaar. Ze was 43 jaar getrouwd met Gerard Oude Reimer. Ze woonden aan de Deurningerstraat. Tot hun verdriet bleef het huwelijk kinderloos. Yvonne was sportief en hield van gezelligheid. Van de Noorkermennekes was ze een betrokken lid, ze handbalde bij BWO en tenniste bij "Groot Driene". In 1999 kreeg ze een allergie voor zonlicht, vanaf die tijd moest haar omgeving altijd verduisterd zijn. Hiernaast werd ze de laatste jaren getroffen door levensbedreigende aandoeningen, die haar laatste beetje strijdlust opgebruikten.


kruisje

Op maandag 14 mei is Francien Oude Grote Bevelsborg-Hassels Mönning overleden op de leeftijd van 85 jaar. Ze was getrouwd met Engelbert Oude Grote Bevelsborg die in 1999 is overleden. Ze kregen drie zoons en een dochter en Francien mocht zich verheugen in negen kleinkinderen. Ze trok veel op met haar zus Toos met wie ze een hechte band had. Francien was heel energiek en nam graag initiatieven. Ze was handiger dan menig man en heeft heel wat huis- tuin- en keuken klussen opgeknapt. Tijdens de watersnoodramp in 1953 zette ze zich in als reddingswerker. Hoewel niet vroom, was Francien zeker gelovig en een groot vereerster van Maria. In een voor haar mistiger wordende wereld werd ze de laatste jaren liefdevol verzorgd in het voormalige P.C. Borsthuis.


kruisje

Op vrijdag 15 juni is Ben Teusink overleden op de leeftijd van 82 jaar. Hij was 55 jaar de zorgzame echtgenoot van Anny Bergman en ze kregen drie zonen voor wie Ben een aandachtig vader was. Ben was man van weinig woorden. Hij hield van de natuur en de mooie plek aan de Rossinistraat waar hij met zijn gezin woonde. De laatste jaren ging Ben geleidelijk achteruit. Daarom verhuisde hij noodgedwongen naar Zorghuis Scholtenhagen te Haaksbergen.


kruisje

Op zaterdag 19 mei is Harry de Jongh overleden op de leeftijd van 73 jaar. Hij was bijna 50 jaar getrouwd met José Lammertink. Ze kregen een dochter en een zoon en twee kleinkinderen. Harry kwam van oorsprong uit Hoogeveen en was in zijn werkzame leven politieagent. Als hobby verzamelde hij postzegels, ruim 30 jaar was hij voorzitter van de postzegelclub Hengelo. Half maart bleek dat Harry uitgezaaide kanker en een aneurysma had. Zijn laatste dagen bracht hij door in het hospice, waar hij zich snel thuis voelde en toch nog kon genieten als hij buiten kon zitten met z’n iPad en een sigaartje.


kruisje

Op zondag 17 juni is Theo Veldhuis overleden op de leeftijd van 78 jaar. Hij was getrouwd met Tiny Beerlage. Ze kregen twee zoons, een dochter en negen kleinkinderen, waarvan ze Noa veel te vroeg moesten missen. In zijn werkzame leven was Theo van alle markten thuis, en pakte hij alles aan. Hij vond dat je nooit te oud was om te leren en heeft op zijn 57ste nog zijn MTS diploma gehaald. Theo was een echte familieman en stond ook altijd voor anderen klaar. De laatste jaren van zijn leven waren moeilijk. In het verpleeghuis, waar hij de laatste dagen werd verzorgd, is hij rustig ingeslapen.


kruisje

Op zaterdag 23 juni is Jan Nijhuis overleden op de leeftijd van 86 jaar. Hij was getrouwd met Jo Spanjer. Ze hadden een zoon en twee dochters en mochten zich verheugen in vier kleinkinderen. Jan was een Noorker in hart en nieren. Geboren en getogen in de Dr. Schaepmanstraat, getrouwd in de O.L. Vrouwekerk en gaan wonen aan de Lijsterweg. Twee jaar geleden werd hij getroffen door een hersenbloeding. Van af die tijd ging zijn gezondheid langzaam achteruit. Rustig is hij in het bijzijn van zijn vrouw en de kinderen teruggegaan naar zijn Schepper.


kruisje

Op vrijdag 29 juni is Johan Leusenkamp overleden op de leeftijd van 69 jaar. Hij was getrouwd met Dinie Mekenkamp. Samen hadden ze een zoon en een dochter en vier kleinkinderen. De langste tijd van zijn werkzame leven heeft Johan met veel plezier bij een aannemerbedrijf gewerkt. Hij was erg handig en inventief en ze mochten hem daar graag. Maria had een warm plekje in zijn hart. In diverse Twentse kapelletjes heeft hij menig kaarsje voor haar opgestoken. Johan werd in zijn leven door meerdere vormen van kanker getroffen. Beenmergkanker was de laatste, hoewel de artsen hem maar 7 jaar hadden gegeven werden het 15 lange jaren.


kruisje

Op zaterdag 30 juni is Ben Bornebroek overleden op de leeftijd van 70 jaar. Hij was getrouwd met Annie Zanderink. Samen kregen ze twee dochters en een zoon en vijf kleinkinderen. Ben heeft intens van het leven genoten, zijn grote passie was voetbal. Hij was dan ook een aantal jaren voorzitter van BWO. Ben was loyaal en betrouwbaar, deaarnaast had hij gevoel voor humor. Maar bovenal was hij een lieve man, vader en opa. Hij is volgens zijn wens op 7 juli begraven, op de zelfde dag als zijn tweelingzus Femie, die pas 18 jaar oud is verongelukt.Misintenties

Week 14-20 juli

Dini Kuipers-Nijland • Mien Spaltman-te Rietmole • Mieke, Kees en Gerrit Wellenberg • pastor van Hal (wijdingsdag)

Week 21-27 juli

Mieke, Kees en Gerrit Wellenberg • Pastor Sloot (wijdingsdag)


Jaargedachtenissen

Week 14-20 juli

Johan Leyng • Mien Spaltman-te Rietmole • Gerrit Oude Aarninkhof • Fien Arendsen

Week 21-27 juli

Bernard DerkinkMogen zij rusten in Gods licht en vrede.
Mogen zij die met de lege plaats achterblijven sterkte vinden bij hun verlies.Begin

Laatst gewijzigd: 15-07-2018